• Burkolás, burkolat ötletek


 • Burkoló munkáim során rengeteg ötletes dologgal találkoztam.
  Volt mikor a kényszer szülte a pénztárca kímélő megoldásokat, és olyan burkolás alkalom is szült egyedi ötleteket, amikor az adott helységből kellett a legtöbbet kihozni.
  Most egy csokorba gyűjtve burkolás ötletek, burkolat ötleteket, Önnel is megismertetem ezeket:

 • ötlet dömpingBurkolat, burkolás ötletek:

 • házi bordűr, listello

  Bordűr készítés házilag

  Igényes burkoló, precí­z fürdőszoba burkolás! Burkolás, burkolat ötletek! Bordűr, listello a burkolatok legdrágább díszítő elemei. A legalapabb burkolat kinézetét is megváltoztatják ezek a díszítő elemek. Sokat költünk rá, holott ötletes megközelítéssel nemcsak egyedibb, sehol máshol meg nem található burkolat készíthető, de még jóval olcsóbban is jöhetünk ki. Ismerkedjen meg Ön is a bordűr készítés, burkolat ötletek lehetőségeivel!

 • csempe leverés elkerülése

  Csempe leverése helyett

  Igényes burkoló, precí­z fürdőszoba burkolás! Burkolat ötletek! A lakásfelújítás költséges és sok kosszal járó feladat. A költségek sokszor ésszerűséggel csökkenthetők. A régi burkolat leverésével járó kiadás és koszolás mind megspórolható, ha az új burkolatot korszerű anyagok segítségével készítjük. Csempe a csempére burkolás technológia  egyszerre oldja meg a kosszal járó, költséges munkafeladatot. Kivitelezési Időt is megtakaríthatunk, ha a csempe leverése helyett alkalmazzuk az új technikákat!  

 • csempe élek kialakítása csiszolással

  Élvédő helyett

  Igényes burkoló, precí­z fürdőszoba burkolás! Burkolás ötletek! Burkoló munka során a csempesorok lezárására élvédőket építünk be. Ám megfelelő élvédőt találni nem is olyan egyszerű feladat. Bár rendkívüli kínálattal találkozhatunk a burkolat értékesítő boltokban, mégis némely burkolathoz nem passzolnak igazán ezek a lezárásokra készített elemek. Az élvédőket azonban ki lehet váltani, megszüntetve a keresgéléssel járó gondokat. A burkolatok találkozásának 45°-os lecsiszolásával  nem csak helyettesíthetők az él védők, de még  a precíz burkoló munkának köszönhetően  elegánsabb, egybefüggőbbnek hat az elkészített burkolás. Ismerje meg a gércsiszolás feltételeit, lehetőségeit, burkolás ötletek megoldásait!

 • polc, falfülke készítés

  Csempe fúrása

  Igényes burkoló, precí­z fürdőszoba burkolás! Burkolat ötletek!Főként a fürdőszobában, de bármely csempével borított helységben szükség lehet polcok egyéb kiegészítők felrögzítésére. Ehhez viszont a burkolás átadása után meg kell fúrni a frissen burkolt csempéket. Mivel kemény és csúszós a csempézés felület, ezért a kezdők számára bosszúságot okoznak a furatok elkészítése. Csempe fúrás műveletéhez adok ötletet, mely segítségével könnyedén lecsúszás nélkül készíthető furat a csempébe.

 • burkolat minták

  Burkolás minták

  Igényes burkoló, precí­z lépcső burkolás! Burkolás ötletek!A burkolat játékos kiegészítőkkel látványos és egyedi hangulattal kápráztat el. A burkolás minták megszámlálhatatlan variációja, egyedi burkolás ötletek, burkolás kreációk egyéni hangulattal ruházzák fel a készülő burkolatot. A legapróbb burkolás ötlet, burkolat ötlet is olyan változatot adhat, amellyel kellően harmonizálható az egész lakás hangulata. Sokszor valóban csak burkolat, burkolás ötlet kérdése és nem a pénztárca vastagsága jelenti azt a megjelenést, amelyet a burkolatnak álmodtunk. Segítségül összegyűjtve a burkolás minták alapjait a bonyolultabb lehetőségig, végig vezetem Önt is e varázslat birodalmán!

 • csövek eltakarása fürdőszobában

  Fürdőszoba csövek nélkül

  Igényes burkoló, precí­z burkolás! Burkolat ötletek!A fürdőszoba sokszor a csövek dzsungele. A fürdőszoba megálmodott látványába sehogy sem férnek bele. A falon kívüli csövek elrontják az összképet, éppen ezért valamit tenni kell velük. Sokszor nincs mód a fürdőszoba falba besüllyeszteni a gépészeti csöveket ezért más, takarás módszert kell alkalmazni. Fürdőszoba csövek nélkül szebb! • Precí­z fürdőszoba felújítás, burkolás, terasz burkolás, lépcső burkolás, épí­tett zuhanyzó és mosdó Budapest és környékén!

 • Precí­z burkoló, burkolás, burkolat munkák Budapest és környékén!

  vizsgálatBurkoló munkák, igényes burkolás kivitelezés olyan minőségben, ahogy azt Ön is szeretné! • Szolgáltatási terület:

  Budapest, 1.kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület 23. kerület kerület. Buda, Pest, Budapesten
  Megyék: Pest megye, és környéke
  Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dömsöd, Ecser, Ercsi, Etyek, Felsőpakony, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Herceghalom, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor, Ráckeresztúr, Ráckeve, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Sukoró, Százhalombatta, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Velence, Zsámbék

  (0670) 592 7675

 • A burkoló oldalakon található írások Bimbó J. Ferenc szellemi tulajdonát képezik. A burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek!