Homlokzat burkolás


A ház homlokzat burkolás munkái már messziről olyan látványt nyújtanak, amelyek befolyásolják a házról kialakuló véleményt. A homlokzat burkoló munkák tartósságát befolyásolják az időjárási körülmények. Ráadásul, ha hőszigetelés is van a homlokzaton, akkor különös figyelmet kell szentelni a homlokzat burkolás munkáinak. Ahhoz, hogy tetszetős és tartós homlokzat burkolás készüljön, legyen tisztában Ön is az ehhez vezető minimális feltételekben.

terasz burkoló munkák

Homlokzat burkolás képek nagyíthatók!

Homlokzat burkolat készítése

Homlokzat burkolás feltételei:

Hőmérséklet

A homlokzat burkolás munkák 5° feletti hőmérséklet esetén ajánlatos végezni. Ezért a homlokzat burkolás munkákat úgy érdemes beütemezni, hogy kellően meleg legyen a homlokzat burkolás munkálatok során. A homlokzat burkoló lapok ragasztásához legalább 5C°-os hőmérséklet kell. Azonban, ha olyan homlokzat burkoló lapokat használunk, amit fugázni is kell, akkor ez a minimális hőmérsékleti határ emelkedhet a fugázó anyagtól függően akár 15C°-ig is.

Stabil rögzítés:

A homlokzat burkoló lapoknak jelentős súlya van, ami baleset veszély forrása, ezért az elkészített homlokzat burkolás lapjait a ház homlokzatához megfelelően kell rögzíteni. A megfelelő rögzítés akkor okoz problémát, ha a ház homlokzatán hőszigetelés is van. A hőszigetelő lapokat ugyan tányéros dűbellel is megerősítik. Azonban a felszínén lévő ragasztóágyba ágyazott űvegháló már nincs a falakhoz közvetlen módon rögzítve. Így a burkoló lapok súly miatt a hálóval együtt leszakadhat, komoly balesetet okozva. A hőszigetelés kivitelező kollegák tiltakozni szoktak az ellen amit mi burkoló szakemberek kérünk, azaz, hogy a hálót is dűbelezzék oda a falakhoz. Minden félét kitalálnak miért nem szabad, valószínűleg senki sem világosította fel őket milyen problémát okoznak, ha nem veszik figyelembe milyen anyag lesz a hőszigetelésen. Miden esetre, ha hideg burkolat kerül a hőszigetelésre, minden esetben a hálót is hozzá kell dűbelezni a falhoz. Ha ezt a hőszigetelés kivitelezők elmulasztják, akkor utólag pótolni kell, ami ugyebár felesleges költséggel jár!

Vállalt maximális homlokzat burkolás magasság:


A homlokzat burkolat készítését addig a magasságig készítünk, amíg nem kell külön állványt építeni a homlokzat burkolás munkákhoz. Vagyis csak kb. három méter határig vállalunk homlokzat burkolás munkákat.


Homlokzat burkolás, igényes homlokzat burkolat készítése, Budapest és környékén!  • Szolgáltatási terület:

    Budapest, 1.kerület, 2. kerület, 3. kerület, 4. kerület, 10. kerület, 11. kerület, 12. kerület, 13. kerület, 14. kerület, 15. kerület, 16. kerület, 17. kerület, 18. kerület, 19. kerület, 20. kerület, 21. kerület, 22. kerület 23. kerület kerület. Buda, Pest, Budapesten
    Megyék: Pest megye, és környéke
    Városok: Agárd, Alsónémedi, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Budakalász, Budakeszi, Budaörs, Budapest, Bugyi, Csömör, Délegyháza, Diósd, Dunaharaszti, Dunavarsány, Dömsöd, Ecser, Ercsi, Etyek, Felsőpakony, Gárdony, Gyál, Gyömrő, Gyúró, Halásztelek, Herceghalom, Kápolnásnyék, Kerepes, Kistarcsa, Maglód, Martonvásár, Nagytarcsa, Nagykovácsi, Páty, Pázmánd, Perbál, Pettend, Pécel, Pilisvörösvár, Pilisszentlászló, Pusztazámor, Ráckeresztúr, Ráckeve, Remeteszőlős, Solymár, Sóskút, Sukoró, Százhalombatta, Taksony, Tárnok, Telki, Tordas, Tök, Tököl, Törökbálint, Velence, Zsámbék

    (0670) 592 7675


  • A homlokzat burkolás oldalakon található írások Bimbó J. Ferenc szellemi tulajdonát képezik. A homlokzat burkoló oldalak teljes tartama szerzői jogvédelem alatt áll, a tartalmak elektronikus vagy nyomtatott formában való után közlése, felhasználása kizárólagos engedélyhez kötöttek!